Ваканции за ученици


Ваканцията е за почивка, за игри, забавления, за спорт и физическо укрепване, за любими занимания, за трупане на социален опит и знания за различни дейности и сфери на живота, това е време за нови преживявания и нови приятелства. Това време е безценно, защото с добра оценка на заложбите и интересите, с добро планиране и преценка можем да развием у детето таланта и потенциала, който носи, така че да дадем криле на мечтите му, да го вдъхновим, мотивираме и емоционално укрепим.

Ученически ваканции с Loyal School

Лято

Синьо море, слънце, лек бриз, небе, спиращи дъха залези и розови утрини. Време да развием таланта си! Рисуване с пръсти, пеене, танци, йога или спорт, арт занимания, езикови занимания. Време е да разберем повече за конете, за животните и растенията. Тематични лагери на морския бряг или в планината, академия за приключения и забавления - градски лагери, екскурзионни летувания, излети.

Оферти за ученически ваканции през лятото

Есен

Багри и цветове, щедри плодове – палитра от забавления и приключения. Време е да укрепим своите сили да усетим силата на минералните извори, ходенето и катеренето, емоцията по време на туристическото ориентиране. Време в което ще научим повече за оцеляването в планината, как да окажем първа помощ, как да предскажем времето, да научим за живота на скаутите и как да преодоляваме трудностите и постигаме целите си.

Оферти за ученически ваканции през есента

Очаквайте скоро!

Зима

Обичан сезон - зимни надпревари, сняг, шейни, ски, кристален въздух. Време е за игри време е за една различна емоция! Ски обучение, ски лагери, сноуборд обучение, зимни походи, зимни лагери със снегоходки.

Оферти за ученически ваканции през зимата

Очаквайте скоро!

Пролет

Когато всичко стане трева и мирисът на цветен прашец изпълни света – излез навън! Време за почивка на успешните, умните и вдъхновените – време за нови хоризонти. Еко лагер, етно лагер, лагер - школи по математика, езикови лагери, лагер за лидери, лагер по красноречие, арт лагер.

Оферти за ученически ваканции през пролетта

Очаквайте скоро!

Ако желаете да организирате екскурзия по даден маршрут от всяка точка на България или искате да получите индивидуална оферта - изпратете ни запитване! 02 983 52 83 или info@loyal-school.com