Екскурзии за ученици


Децата трябва да пътуват, защото тяхната природа е търсеща, за да бъдат запленени от красотите на България, да научат за миналото и да се докоснат до силата на българския дух съхранен в традициите и народното творчество и да открият себе си и да формират отношенията си. Най естествения път на познанието е опознаването на света в движение има динамика и много сетива са ангажирани, а образа е впечатляващ и оставящ трайна диря. За да разберем, настоящето трябва да познаваме миналото. България е нашата родина и любовта към нея започва от любовта към близките, дома, родния край, продължава и се разгръща в любов към отечеството, а тя е свързана с благодарност, синовен дълг и толерантност. Формирането на добродетелите е една от най-важната и отговорна задача на цялото общество.

Ученически екскурзии с Loyal School

Оферти за ученически екскурзии

Учебни екскурзии
Интегрират знания по история, география, етнология, етнография, литература и краезнание. Предоставят се материали по темата: учебна тетрадка, дневник за наблюдение, информационен пакет, контурни карти и тематични речници, анкети, тестове и т. н.
Тематични екскурзии
Разработените маршрути са тематично обвързани и подчинение на конкретни образователни цели свързани с учебното съдържание: Наследството на траките; Археологически чудеса; Народни закрилници; Априлско въстание; Строители на Нова България; Манастирите - пазители на вярата; Вертикален свят; Зелена планета; Защитени територии; Природни чудеса; Бит и традиции; Родопска кухня; Българският танц; Водата - извор на живот и т.н.
Учебни експедиции и наблюдения
Акцентите са поставени върху събирането на материали, издирване и проучвания по определена тема с активното участие на учениците под ръководството на учителите. Наблюдение на производства и технологии, природа и т.н. Всяка програма е индивидуално разработена според целите на ръководителите и обезпечена с нагледни материали.

"Опознай света"

Маршрутите в Европа дават възможност да опознаете света и да намерите отговори на много въпроси, които ви вълнуват, да се докоснете до други култури и да намерите нови приятели. Мечтайте и пътувайте, опознавайте света и бъдете горди, че сте българи!

Оферти за ученически екскурзии в чужбина

Очаквайте скоро!

Ако желаете да организирате екскурзия по даден маршрут от всяка точка на България или искате да получите индивидуална оферта - изпратете ни запитване! 02 983 52 83 или info@loyal-school.com